Vi skaber værdi for dig

Vi er et team med mange års erfaring inden for bogføring, regnskab og rådgivning til både private personer og selskaber. Vi leverer kvalitet til fornuftige priser! Kontakt os for, at får et uforpligtende tilbud eller møde efter dine behov.

Stiftelse/opløsning af selskaber

Går du rundt, og gør overvejelser om at blive selvstændig? Det kan være en kompliceret proces med at vælge den rigtige selskabsform og -struktur.

MyRevision har hjulpet adskillige kunder med stiftelse af selskaber, herunder hjulpet med optimering af selskabsstrukturen. Vi rådgiver dig ud fra dine ønsker og ikke mindst behov.

Bogføring og lønadministration

Bogføring handler kort fortalt om at kategorisere indtægterne og omkostningerne i virksomheden. Dette danner bl.a. grundlaget for virksomhedens regnskab og dokumentation for den skat eller moms som virksomheden afregner. Det er lovpligtigt for virksomheden at foretage bogføring af alle transaktioner i regnskabsperioden.

Det kan være en tidskrævende proces i det daglige at foretage bogføring og ikke mindst sætte sig ind i bogførings- og momsregler. Hos MyRevision er vi ajour med de seneste regnskabs regler, og kan derfor assistere dig med bogføring for din virksomhed eller rådgive dig heromkring. Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi netop kan skræddersy en løsning for din virksomhed.

Personlig- og selskabs rådgivning

Har du brug for rådgivning personligt- eller i virksomhedsregi? Hos MyRevision er vi opdateret på regnskabs- og skattereglerne, og kan derfor rådgive dig efter behov. Vi har eksperter siddende klar til at rådgive dig indenfor både selskabs- og skatteret.

  • Personlige rådgivning – Har du brug for hjælp til forståelse af din forskuds- og årsopgørelse eller vil du sikre at du har fået alle fradrag som du er berettiget til?
  • Selskabsretlig rådgivning – Har du brug for at ændre selskabsform, overvejer du en kapitalforhøjelse eller -nedsættelse i din virksomhed eller har du brug for at genoptage dit selskab så kan MyRevision hjælpe dig på rette spor. Vi tilbyder ligeledes rådgivning indenfor øvrige selskabsretlige problemstillinger.

Årsrapport

Har din virksomhed brug for assistance til at udarbejde årsregnskab, der følger reglerne i årsregnskabsloven? MyRevision assisterer med udarbejdelse af årsregnskabet for din virksomhed i overensstemmelse med de gældende regler i årsregnskabsloven. Vi varetager hele processen fra A-Z, hvorfor vi ligeledes foretager den lovpligtige indberetning af regnskabet og selvangivelsen til myndighederne.

Har du brug for hjælp med perioderegnskaber eller lignende kan vi ligeledes godt assisterer med dette. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på netop din virksomheds regnskab.